2021-06-09 13:54:47• hírek • Fizetett tartalom

Újraindultak az Edmeea Trans budapesti és debreceni autóbuszjáratai

A több hónapon át tartó járványügyi szigorítások miatt kénytelen volt egy időre az Edmeea Trans is leállítani nemzetközi autóbuszjáratait, viszont a nemrég bevezetett lazításoknak köszönhetően most újraindulhatnak a Szatmárnémetit és Nagykárolyt Debrecennel, illetve Budapesttel összekötő autóbuszok.

A járatok naponta több időpontban indulnak Magyarországra, ami kifejezetten kedvező lehet azok számára, akik egy budapesti vagy debreceni repülőgépcsatlakozást szeretnének elérni, a változatos menetrendnek köszönhetően éppen időben érkezhet meg a reptéri check-inre az utazó.

A közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező Edmeea Trans széles és minőségi gépkocsiparkkal áll utasai rendelkezésére: többségükben legújabb generációs autóbuszokkal, ami természetesen azt jelenti, hogy az utasok kényelmesen és biztonságosan juthatnak el utazásuk célpontjába.

A Szatmárnémetiből és Nagykárolyból induló Budapesti járatok a Liszt Ferenc repülőtéren kívül érintik a Keleti Pályaudvart és a Népliget buszállomást is.

Béreljen autóbuszt a nyaralásra!

A rendszeres buszjáratok mellett alkalmi, privát transzferek is igényelhetőek a cégtől úgy személyautóval, mint 9 személyes kisbuszokkal egyaránt, mi több, a közelgő nyári időszakra akár a nyaralásokhoz is bérelhet buszt családja számára bárki.



Sőt, ha netán több család indulna útnak egyazon úticél felé, közösen is igényelhetik az Edmeea Trans legújabb generációs mikrobuszait, akár sofőr nélkül is, egy igazi álomnyaraláshoz.

Amennyiben viszont osztály-, vagy csoportos kiránduláshoz keres útieszközt, 15- 20- 35-, vagy éppen 47 személyes mikrobuszok és buszok közül is válogathat.



Mindezek tekintetében érdeklődni a cég Horea utca 1. szám alatti székhelyén lehet, illetve telefonon keresztül, a 0744 610 682-es telefonszámon, e-mailben a contact@edmeeatrans.ro címen, valamint a cég Facebook-oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: